Actrice Jennifer Hoffman is stem kwijt

Actrice Jennifer Hoffman heeft griep en is daardoor haar stem kwijt. De voorstellingen van het toneelstuk Showbizz Baby, waarin ze met Egbert-Jan Weeber een hoofdrol speelt, zijn voor de rest van de week geannuleerd. Hoffman mag haar stem van haar arts minimaal twee dagen niet belasten. Dat heeft tot gevolg dat de voorstelling Showbizz Baby van donderdagavond in Schouwburg De Kring in Roosendaal en die van vrijdagavond in de Schouwburg Tilburg niet doorgaan. Hoffman speelt in de zwarte komedie de rol van de lesbische Diane, de ambitieuze manager van een homoseksuele televisieacteur (Hylke van Sprundel). Als zijn agent hoopt ze dat hij de overstap maakt naar film en daarom hebben ze om carrièretechnische redenen een relatie.

Lees ook:Schrijvers trekken Tilburg in voor 9 korte toneelstukken
Lees ook:Acteur Edmond Classen overleden
Lees ook:Lies Visschedijk als sympathieke egoïst
Lees ook:Het Zuidelijk Toneel verhuist naar Tilburg
Lees ook:HZT kiest icoon voor eerste grote stadsproject Tilburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>