Het Filiaal gaat internationaal

De nieuwste Filiaalproductie Mevr. Ophelia ging op 16 oktober jl. in première en heeft de aandacht van het buitenland getrokken. Deze intieme objecttheatervoorstelling voor de hele familie werd gemaakt door Ramses Graus, die samen met Mirthe Klieverik ook alle rollen vertolkt. Mevr. Ophelia is geïnspireerd op het prentenboek Ophelia’s Schimmentheater van Michael Ende. Een verhaal over een oude dame die op een dag een schaduw ontmoet die bij niemand hoort, net als zij. Ze besluit de schaduw onder haar hoede te nemen. Maar dan komen er meer…  Mevr. Ophelia is tot en met eind januari in de Nederlandse theaters te zien. Daarna spelen Graus en Klieverik op festivals in Ierland en Schotland. In 2012 volgt een tournee naar Amerika. Ook is Het Filiaal uitgenodigd om een week te komen spelen in het toonaangevende New Victory Theater in New York tijdens het Dutch Festival 2012.

Meer informatie: www.hetfiliaal.nl

Lees ook:Filliaal wint Zilveren Krekel
Lees ook:Nederlands jeugdtheater op Broadway!
Lees ook:Theatergroep Max. gaat internationaal
Lees ook:Pia Douwes en Rick Engelkes in Kramer vs Kramer
Lees ook:Burgemeester Wolfsen gaat het toneel op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>