In Therapie op DVD

In_Therapie_6DVD_3D_speciaal_voor_uOok zo genoten van de hitserie In Therapie? De NCRV brengt op 17 september de DVDbox van het eerste seizoen uit. Hierin vind je 750 minuten aan intriges, conflicten en ontkenning.

In Therapie volgde zes weken lang, vijf dagen per week, de psychotherapeut in zijn praktijk. Elke aflevering zie je een sessie met een patiënt. Het zijn geen zware gevallen van waanzin, maar de “gewone” worsteling met het leven, en daarom voor de kijker een feest der herkenning. En… is het leven beter af als het wordt geanalyseerd? Elke patiënt komt op een vaste dag in de week. Aangezien de patiënten wekelijks terug komen, werpt elke aflevering weer een geheel nieuw licht de aard van hun problemen. Bovendien raakt de psychotherapeut zelf ook meer dan betrokken. In In Therapie spelen o.a.  Jacob Derwig, Carice van Houten en Halina Reijn mee.

Lees ook:Win: gesigneerde DVDbox In Therapie
Lees ook:In therapie met Carice van Houten
Lees ook:Nieuw: What we SEE
Lees ook:Arjan Ederveen in Wie van de Drie
Lees ook:Job Gosschalk regisseert Hartenjagers in De Therapiegeneratie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>