Win: gesigneerde DVDbox In Therapie

In_Therapie_4_uitgesnedenDeze wedstrijd is gesloten!

Ook zo genoten van de hitserie In Therapie? Onlangs maakte de NCRV bekend nieuwe afleveringen te plannen voor 2011. Tot die tijd moeten we het doen met de DVDbox, met maar liefst zes DVD´s, die volgende week uitkomt. Je kunt je daar nu al op inschrijven, maar Toneel.blog en de NCRV geven samen één, door Halina Reijn en Gaite Jansen, gesigneerd exemplaar van de box weg. Waag dus snel een kans om deze unieke prijs in handen te krijgen.  

In Therapie volgt zes weken lang, vijf dagen per week, de psychotherapeut in zijn praktijk. Elke aflevering zien we een sessie met een patiënt. Het zijn geen zware gevallen van waanzin, maar de “gewone” worsteling met het leven, en daarom voor de kijker een feest der herkenning. En… is het leven beter af als het wordt geanalyseerd? Elke patiënt komt op een vaste dag in de week. Aangezien de patiënten wekelijks terug komen, werpt elke aflevering weer een geheel nieuw licht de aard van hun problemen. Bovendien raakt de psychotherapeut zelf ook meer dan betrokken….

Meedoen
Je maakt tot 15 september 2010 kans door de onderstaande vraag te beantwoorden:

Welke acteur speelt de rol van luchtmachtpiloot Aron?

Mail het goede antwoord tesamen met je volledige adresgegevens naar [email protected] o.v.v. In Therapie. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 15 september 2010. Onder de goede inzendingen wordt de dvdbox verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. Je krijgt automatisch bericht van de NCRV of je gewonnen hebt of niet.

Meer informatie over In Therapie, de DVD en devoorinschrijving op de box (voor wanneer je niet wilt wachten op de uitslag) vind je op deze site.

Lees ook:In Therapie op DVD
Lees ook:In therapie met Carice van Houten
Lees ook:Vergeet niet die dvdbox te winnen!
Lees ook:Je eigen liefdesverhaal in ‘When Harry met Sally’
Lees ook:Achter de schermen bij Romeo en Julia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>