Pia Douwes in toneelstuk over Maria Callas

Komend theaterseizoen produceert 3 and a Crowd, een kleinschalige, jonge, commerciële theaterproducent, de voorstelling Masterclass van de engelse toneelauteur Terrence McNally. In het stuk is het publiek aanwezig bij een master class van een al wat oudere Maria Callas aan drie jonge opera talenten. Gedurende deze avond rekent ze af met haar verleden en probeert ze het beeld van haar eigen legende hoog te houden over de rug van 3 jonge studenten, maar faalt daar uiteindelijk jammerlijk in. Frank van Laecke tekent voor de regie en musicalster Pia Douwes vertolkt de rol van Maria Callas. Voor de rollen van de 3 jonge studenten worden momenteel audities gehouden. 3 and a Crowd realiseerde in 2009/2010 de voorstelling Allô Allô. Volgend seizoen volgt eerst Schone Schijn en daarna Master Class.

Lees ook:Pia Douwes kwetsbaar en dominant in ‘Master Class’
Lees ook:Theatervoorstelling over klokkenluider Snowden in de maak
Lees ook:Artez biedt nieuwe master Theatre Practices aan
Lees ook:Nederlands Theater Festival ook in DeLaMar
Lees ook:Holland Festival grijpt terug op traditie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pia Douwes in toneelstuk over Maria Callas

  1. Lucas

    Leuk, ik ben heel erg benieuwd! Schone Schijn klinkt ook goed in de oren!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>