Op valentijnsdag naar bed met Orkater

Orkater is in 2006 gestart met De Nieuwkomers: jonge professionele theatermakers krijgen de gelegenheid om binnen Orkater hun eigen muziektheatervoorstelling te maken. Op zondag 14 februari presenteert Orkater het Nieuwkomers-evenement van 2010, in samenwerking met het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade. In bed with Orkater/De Nieuwkomers is een evenement waarbij de Nieuwkomers van Orkater zich presenteren en laten zien hoe divers muziektheater kan zijn.

De middag wordt geopend met het  jongste professionele strijkkwartet van Nederland, het Ragazze Kwartet. Daarna wordt het publiek door één van de reisleiders rondgeleid langs bijzondere plekken in het Lloyd Hotel, waarvan zes kamers worden gevuld met korte voorstellingen. Tot slot speelt de band Susies Haarlok bekend en nieuw repertoire. In bed with Orkater/De Nieuwkomers begint om 16.00 uur. Meer informatie: www.orkater.nl

Lees ook:Adopteer een theatermaker
Lees ook:Totale acteurs in ‘Dodelijk Verlangen’
Lees ook:Wat als je hart stopt?
Lees ook:Unieke samenwerking Oostpool, Gelders Orkest, Schouwburg Arnhem en Stadsschouwburg Adam
Lees ook:Faulty Towers naar Nederlandse theaters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>