Pierre Audi wint Johannes Vermeer Prijs

De eerste Johannes Vermeer Prijs is door minister Plasterk toegekend aan Pierre Audi, artistiek directeur van De Nederlandse Opera en het Holland Festival. De jury roemt Audi voor zijn grensoverschrijdend producties, zo lezen wij bij onze collega’s van www.kunst.blog.nl. Lees verder…

Lees ook:Van Warmerdam krijgt Johannes Vermeer Prijs
Lees ook:Pierre Audi mogelijk naar Salzburg
Lees ook:Kunstvorm theater in gevaar
Lees ook:Geen Salzburg voor Pierre Audi
Lees ook:Pierre Audi weg bij Holland Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>