Stemproblemen Pierre Bokma

NTGent heeft in samenspraak met Theater de Veste de voorstelling ‘Instinct’ moeten annuleren wegens stemproblemen van Pierre Bokma. Vorig seizoen moest de Nederlandse tournee reeds na enkele dagen worden geannuleerd omwille van dezelfde problemen. Na een herstelperiode leken de stemproblemen definitief van de baan. NTGent was dan ook zeer blij om onlangs een nieuwe en uitgebreide tournee in Nederland te kunnen starten. Helaas moeten deze week de voorstellingen toch worden afgezegd.

NTGent voelt zich zeer betrokken bij de situatie van Pierre Bokma en neemt dit stemprobleem serieus. Daarom heeft het gezelschap na doktersadvies besloten om de voorstellingen van deze week alvast te annuleren. Samen met de betrokken theaters wordt naar een geschikte oplossing gezocht, waarbij het publiek zoveel mogelijk tegemoet gekomen wordt. Omdat NTGent de gezondheid van de acteur voorop stelt en het Pierre Bokma met de beste zorgen wil omringen, voorziet NTGent in elk geval geluidsversterking van de acteurs vanaf de eerstvolgende voorstelling. Vermoedelijk wordt er vanaf volgende week opnieuw gespeeld.  

Foto: Phile Deprez

Lees ook:Pierre Bokma mogelijk naar Duitsland
Lees ook:Pierre Bokma en Tjitske Reidinga in hoorspel
Lees ook:Peter Lusse annuleert voorstelling
Lees ook:Meerdere acteurs naar München
Lees ook:Pierre Bokma’s Koopman bij NPS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>