Peter Lusse annuleert voorstelling

Acteur Peter Lusse, die momenteel door Nederland tourt met de voorstelling Niet voor de Poes, heeft de laatste voorstelling noodgedwongen moeten annuleren. In de Telegraaf lezen we dat hij last heeft van een stofvirus en daardoor geen stem heeft. De gemiste voorstellingen worden ingehaald in mei.

Lees ook:Stemproblemen Pierre Bokma
Lees ook:Romance Peter Lusse en Kiki Classen
Lees ook:Eerste voorstelling ‘Niet voor de Poes’
Lees ook:Maarten van Roozendaal afgelast
Lees ook:Josine van Dalsum legt rol neer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>