Exportproducten Halina en Carice

Wie dacht dat alleen Carice van Houten het beste Nederlandse toneel-exportproduct was, heeft het mis. Haar hartsvriendin Halina Reijn volgt in haar voetsporen. Niet alleen Carice schittert in Tom Cruises Valkyrie, ook Halina zien we in deze Amerikaans/Duitse productie voorbijkomen in de rol van de secretaresse van Von Stauffenberg, het personage van Tom Cruise. In een reportage van ADTV horen we Halina vertellen hoe zij de rol kreeg:

‘Tom Cruise en regisseur Byan Singer zagen zowel Carice als mijzelf in Zwartboek en besloten dat zij deze twee vrouwen in Valkyrie wilde hebben. We werden elk afzonderlijk gebeld dat ze een rol voor ons hadden en hoefden niet eens auditie te doen.’ Hiermee haalt Reijn de geruchten als dat zij haar deel in Valkyrie aan vriendin Carice te danken had uit de lucht.

Lees ook:Carice en Halina nuchter onder Cruise
Lees ook:Carice vergezelt Tom Cruise
Lees ook:Carice van Houten genomineerd voor Saturn Award
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Halina Reijn volgend jaar solo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>