Fans van Captain Beefheart gezocht!

frank lammersHet noord nederlands toneel is op zoek naar fanclubs en communities van Captain Beefheart voor hun nieuwe voorstelling Low Yo-Yo Stuff. Captain Beefheart is het pseudoniem van de Amerikaanse muzikant en schilder Don Van Vliet, geboren als Don Glen Vliet. Op de middelbare school raakte Vliet bevriend met Frank Zappa, die een grote invloed op hem had. Hij ontwikkelde zich tot componist, instrumentalist, zanger, tekenaar, schilder en beeldhouwer.

Half april 2010 komt het noord nederlands toneel uit met Low Yo-Yo Stuff, een hallucinerende trip door het leven en de wereld van de Captain. Een zoektocht naar Beefhearts lost record, het album dat Captain Beefheart and the Magic Band in 1973, op het hoogtepunt van hun artistieke onwtwikkeling, hebben opgenomen, maar die tengevolge van juridische verwikkelingen nooit is uitgebracht. Low Yo-Yo Stuff is een noord nederlands toneel-productie en wordt gemaakt door de oud NNT-acteur Frank Lammers, schrijver Ko van den Bosch en een vijfkoppige band. Geïnteresseerden kunnen zich melden via [email protected] of 050-3113399.

Lees ook:Ontboezemingen genomineerd voor prijs
Lees ook:NNT’s Medea opnieuw te zien
Lees ook:Mondriaan on stage
Lees ook:NNT zoekt figuranten (m) voor tournee
Lees ook:Met het NNT de kerstdagen door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>