Ellen Vogel neemt oeuvreprijs in ontvangst

Ellen Vogel heeft vandag de Blijvend Applaus Prijs ontvangen uit handen van oud-premier Wim Kok. De actrice kreeg de prijs ‘als waardering voor haar gehele carrière en voor haar opvallende bijdragen aan het Nederlandse theaterleven’.  De 87-jarige Vogel kreeg een bronzen beeldje van Iris le Rütte. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 5000 euro. (ANP)

Lees ook:Blijvend Applaus Prijs voor Ellen Vogel
Lees ook:Anniek Pheifer wint toneelprijs
Lees ook:Sanne Vogel genomineerd voor Gouden Kalf
Lees ook:Prinses Máxima reikt Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs uit
Lees ook:Prijs voor jarige Toneelacademie Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>