Kunst gratis getaxeerd in de Meervaart

Van het geërfde werkje van grootmoeder tot het op de kop getikte doek van de vlooienmarkt: wie zijn schilderij meeneemt naar de voorstelling ART in de Meervaart kan het gratis laten taxeren. Want wie bepaalt de waarde van kunst? Dit is zowel het onderwerp van het theaterstuk ART, met Huub Stapel, Victor Löw en Sjoerd Pleijsier, als de titel van het nieuwe boek van kunsthistoricus en taxateur Willem Baars. 

Baars is een gerenommeerd kunsthistoricus, curator, columnist, auteur en één van de weinig gecertificeerde taxateurs die Nederland rijk is. Hij taxeert op 21 mei alle meegebrachte doeken en prenten in de foyer van De Meervaart. Het enige wat de kunstbezitter hoeft te doen is een kaartje, voor een gereduceerde prijs, te reserveren onder vermelding van ‘kunstwerk’ voor het toneelstuk ART dat aansluitend in De Meervaart speelt.

Degene wiens schilderij het meest waard is, krijgt het doek uit de voorstelling, gesigneerd door de acteurs Huub Stapel, Victor Löw en Sjoerd Pleijsier. Tijdens de voorstelling worden alle werken achter slot en grendel opgeslagen.

Meer informatie en reserveren: www.meervaart.nl

Lees ook:Win! kaarten voor ART – Amsterdam
Lees ook:Overleeft vriendschap de kunst?
Lees ook:Druk première weekend
Lees ook:DeLaMar Theater reeds geopend door Loes Luca en Huub Stapel
Lees ook:Tip: Toptoneel in de Meervaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>