Ro Theater vraagt groen afval

Voor de nieuwe voorstelling Vreugdetranen drogen snel van Alize Zandwijk heeft ontwerper Thomas Rupert een decor ontworpen met ruim 600 zonnebloemen, die bestaan uit gerecycled materiaal van plastic en karton. Al het afval dat rood, geel of groen kleurt wordt erin verwerkt.

Voor de bladeren hebben zij nog veel groene plastic flessen en groene kartonnen verpakkingen nodig. Heb je dit in huis en wil je er op een sympathieke manier van af? Dan kun je het doneren aan het Ro Theater. Langs brengen kan bij het Ro-theater op werkdagen. Als dank geven zij vrijkaarten aan iedere donateur voor de première van Vreugdetranen drogen snel op 23 september in de Rotterdamse Schouwburg plus een eervolle vermelding op de site.

Lees ook:Ro Theater speelt nieuw repertoire
Lees ook:Chaotische klimaattop in schouwburg Rotterdam
Lees ook:Rotterdamse theaters maken onderlinge ‘klimaatafspraken’
Lees ook:Spectaculaire Vreugdetranen drogen snel
Lees ook:Walraven volgt nieuwe Toneelschool directeur op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>