PICNIC succesvol in première gegaan

Na drie dagen van uitverkochte try-outs, is PICNIC zaterdagavond succesvol & uitverkocht in première gegaan te Almeerderstrand.

Arjen Anker, artistiek leider laat weten:  ‘Dit is nog mooier dan verwacht, nu al 4 uitverkochte avonden achter elkaar en een laaiend enthousiast publiek. De voorstelling heeft de tand destijds duidelijk voortreffelijk doorstaan. In de jaren 1999 tot 2003 zijn we met deze voorstelling de hele wereld afgereisd. PICNIC is nagenoeg hetzelfde gebleven, al hebben we wel een paar moderniseringen doorgevoerd. Aan de lachsalvo’s te horen zijn ook die ook zeer goed ontvangen. Dit seizoen kan wat mij betreft niet meer stuk.’

Het concept van PICNIC waarbij je de voorstelling op dezelfde avond van twee kanten kunt zien, blijft uniek in zijn soort. Aan de zogenaamde A-zijde (front-stage), speelt zich het bloedstollende verhaal af van een echtpaar op kampeervakantie. Tijdens een picknick  worden zij door een mysterieuze motorrijder worden gestoord. Aan de backstage zijde, zie je hoe de technici ervoor zorgen dat de  frontstage kant  vlekkeloos verloopt. In de pauze wisselt het publiek van kant en snapt dan pas waarom er aan de andere kant op bepaalde momenten zo hard gelachen werd.

PICNIC is t/m 6 juli te zien naast het Almeerderstrand.

Foto: Anne van Kooij

Lees ook:Vis à Vis verlengt PICNIC tot september
Lees ook:Vis à Vis komt terug met PICNIC
Lees ook:Record aantal bezoekers voor Vis à Vis
Lees ook:Records in voorverkoop voor Vis à Vis’ PICNIC
Lees ook:Veel openluchttheater in Almere deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>