Te koop: kostuums/rekwisieten van Toneelmakerij

Dit weekend start de Toneelmakerij de verkoop van een groot aantal kostuums en rekwisieten. De verkoop vindt plaats in jeugdtheater de Krakeling en is onderdeel van het alle 13 goed festival rondom de voorstelling Koud Vuur! In de collectie bijzondere jurken, pakken, schoenen, tassen en hoeden, meubeltjes en allerhande rekwisieten uit ontelbare voorstellingen uit een ver en recent verleden.

De deuren van Jeugdtheater de Krakeling staan een uur voorafgaand aan de voorstelling Koud Vuur! voor iedereen open. Na de voorstelling gaat de verkoop nog zeker een uurtje door. De Toneelmakerij verwacht bezoek van makers van theatervoorstellingen, bezitters van verkleedkisten, liefhebbers van verkleedfeestjes, prinsen en prinsessen in de dop, amateurtoneelspelers, buurtbewoners, schatzoekers en andere avonturiers.

De verkoop loopt tot en met 28 februari.

Lees ook:Nederlands jeugdtheater naar Moskou
Lees ook:Jeugdtheaterdagen stopt als collectieve campagne
Lees ook:Flamboyante sprekers en lachsalvos’s op het LOGOS festival
Lees ook:Toneelmakerij 1,1 miljoen minder subsidie
Lees ook:Joop van den Ende spreekt Staat van het Theater 2011 uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>