Toneelgezelschap veroorzaakt kettingbotsing

Tryater heeft donderdag tijdens een try-out van de 11stêdetocht een kettingbotsing veroorzaakt op de N355 bij Leeuwarden. Er vielen geen gewonden.

Vijf automobilisten werden afgeleid door de voorstelling en het aanwezige publiek en knalden bovenop elkaar. Het Friese theatergezelschap was bezig met een scene aan de Bonkervaart toen het mis ging. De elfstedentocht is een marathonvoorstelling die 12 uur duurt en langs de elf steden voert. De voorstelling werd voortijdig beëindigd.

Bron: Hart van Nederland

Lees ook:11.000 bezoekers voor 11-Stêdetocht
Lees ook:Politie stopt theatraal ’misdrijf’
Lees ook:Utrechtse Spelen kiest nieuwe naam ‘zonder franje’
Lees ook:De 11Stêdetocht van Tryater
Lees ook:Het boek van De Paardenkathedraal

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toneelgezelschap veroorzaakt kettingbotsing

  1. Peter

    Tja. Ik zit dus in deze voorstelling. A) De voorstelling werd NIET beeindigd omdat B) de kettingbotsing ongeveer drie kilometer verderop plaatsvond. Kortom : geen verband tussen het een en het ander. Maar krijg het ANP maar eens zover zo’n bericht te rectificeren…

      /   Reply  / 
  2. Sue

    Tja, dat gaat niet meer lukken. Het (onjuiste) nieuws is spannender dan de mogelijke rectificatie, dus dat wordt niet eens geplaatst. Maar grijp je kans, wij zijn niet zo moeilijk ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>