Alfred van den Heuvel heeft midlife crisis

Alfred van den Heuvel, bekend van de televisieserie Kinderen geen bezwaar, in een midlife crisis, dat is het ingredient van een nieuwe toneelvoorstelling die door De Graaf & Cornelissen Producties op de planken wordt gebracht. De speciaal door Niek Barendsen voor Van Den Heuvel geschreven komedie LOS is de volgende op rij waarin de acteur/zanger een hoofdrol zal vertolken, na o.a. Allo Allo en Mussen en Zwanen. In Los krijgt een man van zijn vrouw een maand de tijd om zijn wilde haren te verliezen, wat tot hilarische taferelen leidt. Aan het eind beseft hij dat hij terug wil naar haar, maar wil zij hem nog wel? De Graaf & Cornelissen Producties streeft ernaar de komende jaren theaterkomedies op de planken te brengen waarin Alfred van den Heuvel de constante factor is. Hij wordt in Los bijgestaan door vier acteurs en actrices die nog gecast moeten worden. De premièredatum is nog niet bekend.

Meer informatie: www.degraafencornelissen.nl

Op de foto: Ruud de Graaf, tante Es, Alfred van den Heuvel en Hans Cornelissen bij de presentatie van het nieuwe theaterseizoen.

Lees ook:Ook Duet for One genomineerd
Lees ook:Eerste toneelrol voor Celine Purcell
Lees ook:Vera Mann in nieuw toneelstuk
Lees ook:Listen carefully, I say this only once!
Lees ook:Robin de Levita produceert internationaal toneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>