Tjitske Reidinga hoofdrol in Saskia Noorts ‘Verbouwing’

Het regent berichten over nieuw te maken films. De lente levert kennelijk een hoop inspiratie en zakelijke overeenkomsten op. Halina Reijn valt 20 kilo af voor Isabelle en speelt een rol in de Eetclub. Dat doet ze niet alleen, Bracha van Doesburg, Peter Paul Muller, Birgit Schuurman en Thom Hofman staan haar bij. En dan nu weer een ster die binnenkort voor de camera´s komt te staan in een boekverfilming. Gooische Vrouw en theateractrice Tjitske Reidinga vertolkt de hoofdrol in De Verbouwing van Saskia Noort. Wederom in regie van Gooische Vrouwregisseur Wil Koopman, die vorig jaar hoge ogen gooide met Linda de Mol in Terug naar de Kust. Wanneer De Verbouwing precies uitkomt, is nog niet bekend.

Reidinga speelt de rol van Mathilde, succesvol plastisch chirurg. Ze opent haar privékliniek en lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carrière moet worden. Maar schijn bedriegt. Haar huwelijk wankelt en de verbouwing van hun huis, die geleid wordt door haar echtgenoot en een ‘groene’ aannemer, dreigt uit te lopen op een ramp. Dan accepteert Mathilde, wanhopig als ze is, de helpende hand van een oud vriendje. Daarmee manoeuvreert ze zich in een zodanige positie waaruit geen uitweg meer mogelijk lijkt.

Lees ook:Musters nieuwe man in Gooische Vrouwen
Lees ook:Saskia Noorts Eetclub naar het theater
Lees ook:Pierre Bokma en Tjitske Reidinga in hoorspel
Lees ook:Liz Snoijink in musical ‘La Cage Aux Folles’
Lees ook:Tjitske neemt de bus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>