Ariane Schluter vertelt over Medea…

Op zondag 16 november was Ariane Schluter te gast bij Kunststof TV; een live talkshow over kunst en cultuur met gasten, reportages en muziek, gepresenteerd door Joost Karhof. Zij vertelde daar over haar rol in 'Medea'.

Ariane Schluter
Toneel, film, televisie; actrice Ariane Schluter draait er haar hand niet voor om. Het kost geen moeite te beweren dat Schluter tot de beste actrices van Nederland behoort. Ze won twee keer achter elkaar de Theo d'Or en kreeg voor haar rol in Theo van Gogh's film 06 een Gouden Kalf. In november speelt Schluter bij het Nationale Toneel Medea, over een moeder die haar kinderen vermoordt.
-aankondiging Kunststof TV-

Lees ook:Ariane Schluter krijgt Theo Mann-Bouwmeesterring
Lees ook:Medea genomineerd voor Publieksprijs
Lees ook:Ariane Schluter op het witte doek
Lees ook:Gesprek: Ariane Schluter als Medea
Lees ook:Onvoorwaardelijke Liefde; Onvoorwaardelijke Haat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>