Erik van Muiswinkel en Olaf Koens te gast in Ouds&Nieuws Show

oudejaarsIn december presenteren Het Zuidelijk Toneel en Nieuw Utrechts Toneel de Ouds & Nieuws Show. Alle hoogtepunten die het meeste blootleggen over de wereld áchter het nieuws en waarin theater meer toont dan een journalist ooit kan onthullen komen voorbij. Daarbij maakt in iedere show een gast zijn opwachting die op de een of andere manier betrokken is geraakt bij het nieuws van het afgelopen jaar. Vandaag werd bekend dat onder andere Erik van Muiswinkel en Olaf Koens te gast zijn.

Om elke avond op een ander nieuwsaspect in te zoomen, nodigt de Orde van de Dag voor iedere Ouds & Nieuws Show iemand anders uit voor een nieuwe invalshoek op het jaar 2014. Zo is Erik van Muiswinkel te gast, in zijn rol als Hoofdpiet domineert hij al wekenlang het nieuws en de verschillende sociale media. Ook Olaf Koens maakt in een show zijn opwachting. Als Ruslandcorrespondent treedt hij veelvuldig op in de media om de laatste ontwikkelingen in Oost-Oekraïne te duiden. Verder zijn te gast onder anderen Anton Dautzenberg naar aanleiding van zijn in 2014 verschenen boek De Fictiefabriek en Simone van Saarloos naar aanleiding van de nieuwe feministische golf die het afgelopen jaar door Nederland waarde en waarover zij zich wekelijks uitlaat als columniste van NRC Handelsblad.

De Ouds & Nieuws Show gaat 10 december in première in de Verkadefabriek in Den Bosch. De tournee loopt tot en met 30 december.

Foto: Willem Popelier

 

Lees ook:Het alternatief voor de oudejaarsconference
Lees ook:Talent en juweeltjes in toch trage Ouds & Nieuws Show
Lees ook:Vier theaterstoelen vernoemd naar Ashton Brothers
Lees ook:Opiniestuk Daamen leidt tot kunstdebat
Lees ook:Alle nieuws goed nieuws?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>