Nieuwe zakelijk leider Theater Bellevue

toneelTheater Bellevue krijgt een nieuwe zakelijk leider. Thomas Smit zal per 1 januari 2015 deze functie vervullen en volgt daarmee Maarten van der Meer op.

Thomas Smit studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is sinds 2007 zakelijk leider van Conny Janssen Danst. Daarnaast is hij penningmeester in de besturen van Nederlandse Dansdagen, Stichting Thibaud Delpeut en Stichting Omscholingsfonds Dansers. Tot 1 januari 2014 was hij tevens bestuurslid van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Van januari 2003 tot oktober 2007 was Smit hoofd Marketing, Communicatie en Publiekszaken bij de Theatercompagnie / Compagnietheater. Van december 1999 tot december 2002 was hij manager bij Bureau Promotie Podiumkunsten. Vanaf 1993 tot 1999 was hij o.a. marketingmedewerker bij o.a. Stichting Promotie Theater- en Concertbezoek en de Rotterdamse Schouwburg.

Foto: Jan van Mechelen

Lees ook:Nu ook auditieronde Adams Kleinkunst Festival te bezoeken
Lees ook:Zakelijk directeur Holland Festival per direct weg
Lees ook:Theater Bellevue nieuwe eigenaar van Smoeshaan
Lees ook:Annet Lekkerkerker nieuwe directeur Holland Festival
Lees ook:Finales Amsterdams Kleinkunst Festival van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>