Marjolein Beumer schrijft nieuwe voorstelling Bastiaan Ragas

Schermafbeelding 2014-11-18 om 12.23.34Marjolein Beumer, bekend van de film Soof, schrijft het script van Zij is de Baas, het nieuwe theaterstuk van acteur, schrijver en theaterproducent Bastiaan Ragas. De rollen worden vertolkt door Bastiaan Ragas, Anne-Marie Jung en Lieneke le Roux. De regie is in handen van Geert Lageveen.

Bastiaan Ragas: “Bijzonder trots ben ik op de samenwerking met Marjolein Beumer. Haar schrijfstijl past helemaal bij de voorstellingen die we met mijn theaterproductiemaatschappij De Rode Boksbal maken. Uiteraard krijgt ook dit stuk het DNA van mijn bedrijf: anderhalf uur herkenbaar cabaret/comedy theater dat je raakt, maar waarin genoeg te lachen valt.”

Over Zij is de Baas

‘Is een ontslagen man minder aantrekkelijk’ ,‘Heeft een vrouw van 60+ nog een libido’, ‘Wie deelt er thuis de lakens uit, en wie in bed?’ en ‘Is de cougar de ultiem geëmancipeerde vrouw?’ Dat zijn enkele prikkelende thema’s die Marjolein Beumer in het script verwerkt.

“Ik raak steeds minder opgewonden van hem”

Het idee voor de voorstelling is ontstaan na het lezen van een ingezonden brief van een Vrouw Magazine-lezeres over haar ontslagen man: “Ik raak steeds minder opgewonden van hem, ik val op sterke mannen maar hij wordt steeds zwakker.” De voorstelling gaat in oktober 2015 in première en zal daarna een tour door het hele land maken.

Bastiaan, Anne-Marie en Lieneke zullen aanstaande zondag tijdens het Vrouw Vriendinnenweekend een brainstorm event houden met Vrouw-lezeressen over deze onderwerpen. “Weten wat er speelt onder vrouwen en hoe ze daar met elkaar over praten vind ik mateloos interessant” aldus Ragas. “Ik kan niet wachten op de gesprekken en reacties die we met elkaar zullen delen.”

Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:Bastiaan Ragas schenkt decor theatervoorstelling aan goed doel
Lees ook:Spreekuur bij Bastiaan Ragas
Lees ook:Tooske en Bastiaan samen op toneel
Lees ook:Bedrog op Net 5
Lees ook:Bastiaan Ragas: de bedrieger bedrogen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>