ANNE opnieuw verlengd tot en met april 2015

De theatervoorstelling ANNE is wegens succes verlengd tot en met april 2015. De speelperiode wordt hiermee met drie maanden verlengd. Tickets voor deze extra speeldagen zijn nu te koop. 

Bezoekers van ANNE geven de voorstelling het rapportcijfer 9. Dit blijkt uit een recent onafhankelijk onderzoek via marktonderzoeksbureau DirectResearch. Naast de beoordeling van de voorstelling heeft het onderzoeksbureau de bezoekers van ANNE gevraagd ook een inhoudelijke beoordeling te geven. De termen ‘aangrijpend’, ‘indrukwekkend’ en ‘onvergetelijk’ zijn het meest genoemd.

Robin de Levita, producent ANNE: “We waren ons reeds bewust dat de mond op mond reclame de drijvende kracht is van ANNE. De internationale top recensies, maar ook dit marktonderzoek hebben ons vertrouwen gegeven in de toekomst.”

Theatervoorstelling ANNE

ANNE is de eerste theatervoorstelling in 55 jaar over het leven van Anne Frank, gebaseerd op de originele dagboeken van zowel de ongecensureerde als de door Anne zelf bewerkte versie. ANNE is geschreven door Jessica Durlacher en Leon de Winter op initiatief van het Anne Frank Fonds Basel, dat door Otto Frank werd opgericht. Het project wordt gerealiseerd door Imagine Nation, het internationale mediabedrijf van Kees Abrahams en Robin de Levita. De theatervoorstelling wordt geproduceerd in samenwerking met het Nationale Toneel. Theu Boermans heeft het artistiek leiderschap vanuit zijn functie als creatief directeur van het Nationale Toneel.

Foto: Kurt van der Elst

 

Lees ook:100.000 verkochte tickets voor ANNE
Lees ook:85e geboortedag Anne Frank herdacht
Lees ook:Voorstelling Anne wint Nationale Innovatieprijs
Lees ook:Producent ANNE gaat samenwerking aan in Hollywood
Lees ook:Robin de Levita produceert internationaal toneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>