Maas lanceert online getallenmagazine

Het is bijna zover: 4 oktober première van Het verhaal van de getallen van Maas. Speciaal voor die voorstelling heeft de toneelgroep een getallenmagazine gelanceerd met achtergrondverhalen, interviews, maar ook raadsels, weetjes en filmpjes. Je kunt er zelfs je eigen animatiefilmpjes maken.

Het verhaal van de getallen is een absurd logische vertelling in regie van Moniek Merkx, met animatiefilmpjes van Wouter van Reek en muziek van Djurre de Haan. De première speelt in Rotterdam, daarna gaan de getallen on tour naar o.a. Amsterdam, Delft, Den Haag, Haarlem en Breda.

Lees ook:What we SEE
Lees ook:Theatergroep Max. gaat internationaal
Lees ook:Nieuwe Maas verhuist naar Lloydkwartier
Lees ook:What we SEE
Lees ook:War Horse gaat de grens over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>