100.000 verkochte tickets voor ANNE

De theatervoorstelling ANNE heeft het aantal van 100.000 verkochte kaarten bereikt. Naast het Nederlandse publiek, trekt de theaterzaal met een levensgroot decor sinds 1 juli  ook een internationaal publiek aan. De voorstelling is vanwege het succes tot en met januari 2015 verlengd.

Robin de Levita van Imagine Nation: “Het vertrouwen in onze voorstelling is in de afgelopen maanden steeds sterker geworden. Juichende internationale recensies van de belangrijkste kranten in de wereld, samen met de publieksreacties die we dagelijks meten, sterken ons in het voornemen deze belangrijke voorstelling zo lang mogelijk voor een groot publiek te spelen.”

Theatervoorstelling ANNE ANNE is de eerste theatervoorstelling over Anne Frank die is gebaseerd op alle versies van haar dagboeken, zowel de ongecensureerde als de door Anne zelf bewerkte versie en de archieven van de familie Frank.

ANNE is geschreven door Jessica Durlacher en Leon de Winter op initiatief van het Anne Frank Fonds Basel, dat door Otto Frank werd opgericht. Het project wordt gerealiseerd door Imagine Nation, het internationale mediabedrijf van Kees Abrahams enRobin de Levita. De theatervoorstelling wordt geproduceerd in samenwerking met het Nationale Toneel. Theu Boermans heeft het artistiek leiderschap vanuit zijn functie als creatief directeur van het Nationale Toneel. De wereldpremière van ANNE vond plaats op 8 mei 2014.

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Lees ook:ANNE opnieuw verlengd tot en met april 2015
Lees ook:85e geboortedag Anne Frank herdacht
Lees ook:Producent ANNE gaat samenwerking aan in Hollywood
Lees ook:Voorstelling Anne wint Nationale Innovatieprijs
Lees ook:Cast ANNE compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>