Record aantal bezoekers voor Vis à Vis

Sinds 14 mei speelt Vis à Vis PICNIC op haar nieuwe locatie te Almeerderstrand. Na 8 weken uitverkochte voorstellingen, besloot Vis à Vis met 5 weken te verlengen. Op 16 augustus betrad de 30.000ste bezoeker de nieuwe locatie. Dit is een record voor Vis à Vis. Nooit eerder kwamen er zoveel bezoekers in één seizoen.

PICNIC van Vis à Vis speelt nog tot en met 7 september op het Almeerderstrand.

Vis à Vis heeft zich de afgelopen 24 jaar meester getoond in uniek theater spektakel in de openlucht. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen. Sinds 1990 heeft Vis à Vis in tal van producties de grenzen van buitenspektakel opgezocht en daarmee heeft ze een groot publiek van Stockholm tot Wellington weten te verrassen.

Foto: Joep Lennaerts

 

Lees ook:Vis à Vis komt terug met PICNIC
Lees ook:Records in voorverkoop voor Vis à Vis’ PICNIC
Lees ook:Vis à Vis verlengt PICNIC tot september
Lees ook:PICNIC succesvol in première gegaan
Lees ook:Veel openluchttheater in Almere deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>