Vis à Vis verlengt PICNIC tot september

PICNIC ging 17 mei in première en heeft nu 5 weken lang 5 dagen per week volle tribunes getrokken. Met nog  3 weken te gaan tot de laatste voorstelling, heeft Theatergezelschap  Vis à Vis  besloten om PICNIC van 6 augustus tot en met 7 september met 5 extra weken te verlengen. Ruim 25.000 kaarten zijn reeds verkocht voor dit unieke theaterspektakel te Almeerderstrand. 

Het concept van PICNIC waarbij je als bezoeker de voorstelling zowel front- als backstage beleeft is uniek in theaterland. Omdat front- en backstage synchroon met elkaar lopen, heeft het stuk veel weg van een nauwkeurig uitgevoerde choreografie. Maar het publiek komt uiteraard voor spektakel, vermaak, humor en verrassing. En met PICNIC worden ze hiermee op hun wenken bediend. Lijken, grote geldbedragen en oplettende boswachters toveren de rustige bosrijke omgeving om tot het decor van een ware maffiafilm. Een publiekslieveling, hoog aangeschreven door de pers.Het stuk waar de bezoeker zowel de voor- als de achterkant van de voorstelling kan bekijken, wordt bejubeld in de pers, maar ook in de sociale media zijn de fans razend enthousiast.

Arjen Anker: ‘We krijgen nog steeds mailtjes van fans die de voorstelling toentertijd op Oerol wilde bekijken, maar door de uitverkochte tribunes geen kans hadden. Nu lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Er raken steeds meer speeldagen uitverkocht en we willen mensen toch graag de mogelijkheid geven om te komen. Plus we genieten zelf ook van elke uitverkochte voorstelling met super enthousiast publiek. Dus we gaan graag nog even door. Het aantal kaarten dat we verkocht hebben, heeft onze stoutste dromen overtroffen’.

PICNIC is tot en met 6 juli en vanaf 6 augustus tot en met 7 september te zien te Almeerderstrand.

Foto: Anna van Kooij

Lees ook:Records in voorverkoop voor Vis à Vis’ PICNIC
Lees ook:Record aantal bezoekers voor Vis à Vis
Lees ook:PICNIC succesvol in première gegaan
Lees ook:Vis à Vis komt terug met PICNIC
Lees ook:Veel openluchttheater in Almere deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>