Bastiaan Ragas schenkt decor theatervoorstelling aan goed doel

Acteur en theaterproducent Bastiaan Ragas schenkt na zijn laatste theatervoorstelling Maar je krijgt er heel veel voor terug het decor aan verschillende goede doelen. Op zaterdag 17 mei spelen Ragas en tegenspeelster Anne-Marie Jung hun laatste voorstelling in het openlucht theater Caprera te Bloemendaal.

De grote hoeveelheid aan touwen, bij elkaar 1 kilometer, die het pronkstuk van het decor vormen krijgen een nieuwe bestemming in een gymzaal van de scholengemeenschap in de Bijlmer, een scoutingclub in Zutphen en een stichting voor gehandicapte kinderen in Soest. De overige decorstukken, waaronder een kinderbedje, speelgoed en een kinderwagen, worden na de voorstelling ook weggegeven.

Over de voorstelling

De voorstelling is een bewerking van de bestseller waarmee Ragas in 2011 debuteerde. De Wikileaks van het vaderschap, zo werd het omschreven. Het boek bevat openhartige verhalen en is humoristisch en relativerend. Ragas, getrouwd met presentatrice Tooske en vader van vier kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12, analyseert in Maar je krijgt er wel heel voor terug onder andere wat algehele vertrutting, agendasex en chronisch slaapgebrek met je doet.

Diederik Ebbinge (Vliegende Panters, Matterhorn) was verantwoordelijk voor de regie. Bastiaan schreef samen met Niek Barendse (bekend van onder andere de voorstelling ‘Vijftig tinten… de parodie’) het script.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Spreekuur bij Bastiaan Ragas
Lees ook:Marjolein Beumer schrijft nieuwe voorstelling Bastiaan Ragas
Lees ook:Tooske en Bastiaan samen op toneel
Lees ook:Toneelschrijver Pinter overleden
Lees ook:Musicalster in Pinter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>