Voorstelling Ivo Niehe in reprise

De voorstelling Die avond in Parijs van Ivo Niehe is wegens grote belangstelling ook in het najaar in de Nederlandse theaters te zien. De huidige tournee (die a.s. zaterdag eindigt) wordt met twee maanden verlengd. De nieuwe serie staat gepland voor oktober en november 2014.

Niehe: “Ik heb deze voorstelling vanuit mijn hart gemaakt, en het is intussen duidelijk dat ik niet de enige ben die veel plezier beleeft aan het spelen ervan. Meer dan twee maanden verlenging zit er niet in omdat we vanaf eind september weer wekelijks de TROS TV Show maken.’

Over de voorstelling

Die avond van Parijs, die afgelopen 17 februari in première gingis een optimistische onemanshow vol zelfspot, ironie, humoristische beelden, muziek, conferences en persoonlijke verhalen in een spectaculair audio-visueel format. Natuurlijk komen de reacties na de eerdere Parijse show van Niehe aan bod (rechter Bram v.d. Vlugt veroordeelt Ivo tot de ‘twitter guillotine’ vanwege zijn overdadig enthousiasme).

Daarnaast vertelt hij over het verschijnsel van de buitenechtelijke relaties van – zonder uitzondering- de laatste vijf Franse presidenten, de humoristische kant van omscholen en radicale oplossingen als suggestie voor meer levensgeluk. Maar ook gaat hij in op de verlossing van de corrupte machthebbers, politieke macht en vrouwen, die vanwege hun grotere empathie, de wereldvrede een stuk dichterbij zullen brengen.

Lees ook:Gesluierde Monologen in Parijs
Lees ook:Parade: Charisma George en Eran houdt voorstelling staande
Lees ook:Meer dan planken en wat hartstocht
Lees ook:Steun voor werkloze kunstenaars vanaf mei
Lees ook:Erik van Muiswinkel en Olaf Koens te gast in Ouds&Nieuws Show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>