Koning en Koningin aanwezig bij opening Holland Festival

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima wonen zondagavond 1 juni de openingsvoorstelling van de 67ste editie van het Holland Festival bij in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam.

De openingsvoorstelling van het Holland Festival is de dansvoorstelling Vortex Temporum van het Belgische gezelschap Rosas in choreografie van Anne Teresa De Keersmaeker. De muziek van componist Gérard Grisey wordt uitgevoerd door het Belgische ensemble Ictus, onder leiding van Georges-Elie Octors.

De 67ste editie van het Holland Festival vindt plaats van 1 tot en met 29 juni 2014 op diverse locaties in Amsterdam.

Lees ook:66e Holland Festival van start gegaan
Lees ook:Nieuwe voorzitter Holland Festival
Lees ook:Audi biedt koningspaar eerste boeken aan
Lees ook:Veel gratis evenementen tijdens Holland Festival 2014
Lees ook:Rotterdam krijgt nieuw stadspodium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>