Fringe Academy zoekt nog steeds talent!

Vorige maand schreven wij over de Fringe Academy. Het Amsterdam Fringe Festival zocht onder andere naar artistieke en productionele talenten. Maar zij zijn nog steeds op zoek! Er wordt op 27 maart een tweede sollicitatiedag gehouden! Dus was jij net te laat met aanmelden of twijfelde je nog? Dit is je kans!

Als je bent aangenomen bij de Fringe Academy dan word je gekoppeld aan een medewerker van Fringe, afhankelijk van de interesses van de academy student. Zo help je én mee met het festival én doe je ervaring op, op een gebied dat je interesseert. Het gaat om inspireren en het kweken en ontwikkelen van talenten, met als doel het verwerven van een betere positie binnen de culturele sector.

Graduation

Als academy student mag je natuurlijk ook voorstellingen tijdens het festival zien. Daarnaast krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en werk je samen met andere culturele organisaties. Na je ‘studie’ is er een heuse graduation ceremonie en is er de mogelijkheid met honours at te studeren. In 2013 voltooiden 8 studenten de Fringe Academy waarvan 2 met honours.

Meer informatie of wil je je opgeven? Kijk hier.

Lees ook:Laatste kans om je op te geven voor Fringe Academy
Lees ook:Amsterdam Fringe lanceert Academy
Lees ook:Wold Fringe Alliance gelanceerd
Lees ook:Amsterdam Fringe Festival kreeg meer dan 200 inschrijvingen binnen
Lees ook:‘Kelder’ wint Amsterdam Fringe Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>