Vis à Vis komt terug met PICNIC

Na vier succesvolle jaren met de voorstellingen HaRT en SILO 8 bij het Almeerderstrand, besloot Vis à Vis gehoor te geven aan zijn fans en herneemt daarom de prijswinnende PICNIC. PICNIC trok eerder 100.000 bezoekers van Stockholm tot Nieuw Zeeland. Daarom is de voorstelling vanaf 14 mei opnieuw te zien in Almere.

De bezoeker beleeft de voorstelling zowel front- als backstage. Bij PICNIC draait alles om een echtpaar dat een weekendje gaat kamperen en op onmogelijke situaties stuit. Lijken, grote geldbedragen en oplettende boswachters toveren de rustige bosrijke omgeving om tot het decor van een ware maffiafilm. Hebzucht en jaloezie nemen de overhand.

Over Vis à Vis

Vis à Vis heeft zich de afgelopen 24 jaar meester getoond in uniek theater spektakel in de openlucht. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen. Sinds 1990 heeft Vis à Vis in tal van producties de grenzen van buitenspektakel opgezocht en daarmee heeft ze een groot publiek van Stockholm tot Wellington weten te verrassen.

PICNIC nog niet gezien? Kijk hier voor de speeldata.

Toneel.blog bezocht eerder Silo 8 en HaRT. Lees de recensies!

Lees ook:Record aantal bezoekers voor Vis à Vis
Lees ook:Records in voorverkoop voor Vis à Vis’ PICNIC
Lees ook:HaRT wordt opvolger van SILO8
Lees ook:Silo8 ook in 2011 te zien
Lees ook:Vis à Vis verlengt PICNIC tot september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>