Documentaire Michiel van Erp gratis voor bezoekers Afterparty

Vanaf vandaag tot en met 16 februari is de voorstelling Afterparty te zien in het DeLaMar Theater. Regisseur Michiel van Erp, is vooral bekend als documentairemaker. De voorstelling Afterparty is dan ook voortgekomen uit zijn documentaire I am a woman now uit 2011. Daarom krijgt elke bezoeker de kans om voorafgaand aan Afterparty de documentaire te zien. Gratis voor iedereen met kaartje voor de voorstelling in het DeLaMar! De vertoning begint om 19.15 uur (op zondag om 12.45 uur). Er is een korte pauze tussen de documentaire en de start van de voorstelling.

Over de documentaire

Regisseur Michiel van Erp (Beatrix Majesteit, Angst, Pretpark Nederland) portretteert vijf transseksuele vrouwen op leeftijd, die allen door dezelfde ‘wonderdokter’ Georges Burou werden geopereerd in Marokko in de jaren vijftig en zestig. Het levert een film op over het najagen van het haast onbereikbare en de kloof tussen het realiseren van een droom en de harde realiteit die er soms op volgt.

Lees ook:Schitterende vrouwen in Afterparty
Lees ook:Frank Houtappels schrijft na 5 jaar Afterparty
Lees ook:DeLaMar verkoopt al 110.000 kaarten
Lees ook:DeLaMar Theater reeds geopend door Loes Luca en Huub Stapel
Lees ook:De rijke carrière van Ton van Duinhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>