Ticketshop Leidseplein sluit

De Amsterdamse Ticketshop op het Leidseplein sluit. Het oorspronkelijke Amsterdams Uitburo (AUB) ging vanaf januari 2013 op in Amsterdam Marketing. Toch sluit het culturele loket, geopend in de jaren 80, de deuren definitief op 20 januari.

Vanaf 1 januari tot de sluitingsdatum 20 januari houdt de Ticketshop zich alleen nog bezig met VVV-activiteiten zoals de verkoop van onder andere excursies en museumtickets. De Ticketshop, gevestigd in de Stadsschouwburg, is een begrip onder de Amsterdammers. Er werden kaarten voor verschillende theater- en concertzalen verkocht.

De kassa van de Stadsschouwburg zal vanaf 20 januari de verkoop van de Last Minute Ticket Shop overnemen. Ook blijven LMTS-kaarten beschikbaar via internet, het Koffiehuis (Centraal Station) en de centrale Openbare Bibliotheek.

Lees ook:DeLaMar Theater reeds geopend door Loes Luca en Huub Stapel
Lees ook:Cultureel hart Amsterdam krimpt
Lees ook:DeLaMar verkoopt al 110.000 kaarten
Lees ook:Richard III in reprise
Lees ook:Motregenvariaties komende dagen afgelast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>