Opiniestuk Daamen leidt tot kunstdebat

Het Nederlands Theater Festival en NRC Handelsblad organiseren in samenwerking met de Stadsschouwburg Amsterdam op zondag 22 december een kunstdebat naar aanleiding van het opiniestuk Kiezen en vertragen dat Melle Daamen op 7 december in NRC Handelsblad schreef.

Tijdens het debat zal Melle Daamen in een referaat zijn ideeën nogmaals toelichten. Ook zullen andere sprekers hun licht op Daamens visie laten schijnen. Te gast zijn Jet de Ranitz (voorzitter College van Bestuur Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en voorzitter Kunsten ’92), Henk van Os (buitengewoon hoogleraar kunst- en cultuurgeschiedenis, voormalig directeur Rijksmuseum Amsterdam), Hans Waege (algemeen directeur Rotterdams Philharmonisch Orkest) en Caspar Nieuwenhuis (artistiek directeur Likeminds).

Hierna volgt een discussie, waarbij ruimte is voor reacties uit de zaal. De middag wordt geleid door Paul Steenhuis, chef Kunstredactie van NRC Handelsblad. Een verslag van het kunstdebat zal achteraf beschikbaar worden gesteld.

Kiezen en vertragen, 22 december om 16:15 uur, Stadsschouwburg Amsterdam

Bron: Theaterkrant

Foto: Michiel Goudswaard

Lees ook:What we SEE
Lees ook:Ivo van Hove regisseert Juliette Binoche
Lees ook:En dan nu het echte bericht over de watersnoodramp!
Lees ook:Vroegboekkorting in Stadsschouwburg A´dam
Lees ook:Walraven volgt nieuwe Toneelschool directeur op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>