Paul Groot voor het eerst in serieuze toneelrol

Paul Groot, bekend van o.a. Koefnoen, speelt volgend seizoen zijn eerste serieuze toneelrol. Naast Renée Fokker en Porgy Fransen gaat hij spelen in het nieuwe stuk van Ger Thijs met de werktitel Lastige Liefde. Vanaf december 2014 is de voorstelling in het hele land te zien.

Na het succes van De Kus en Oude Meesters, brengt Hummelinck Stuurman volgend seizoen wederom een nieuw toneelstuk van de hand van Ger Thijs: Lastige Liefde (werktitel). Hierin spelen Porgy Franssen, Renée Fokker en Paul Groot een echtpaar met geadopteerde zoon. Het stuk volgt hen gedurende verschillende levensfases en concentreert zich op de relatie tussen man en vrouw en tussen vader en zoon.

Afgelopen jaren is Ger Thijs ook internationaal een gewaardeerd toneelschrijver. Zo beleefde zijn De Kus intussen zes buitenlandse premières. Thijs is naast schrijver ook regisseur van Lastige Liefde (werktitel).

Foto: Hans Peter van Velthoven

Lees ook:Prinsen en Torenstra in Karakter
Lees ook:Vincent van Gogh op de planken
Lees ook:Anne Wil Blankers viert jubileum als Madame Rosa
Lees ook:Adelheid Roosen presenteert nu ook Wijkjury Utrecht
Lees ook:De onoverkomelijke bloedband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>