Artez biedt nieuwe master Theatre Practices aan

Per september 2014 is er een nieuwe masteropleiding te volgen bij Artez hogeschool voor de kunsten in Arnhem. De nieuwe master Theatre Practices is een uitbreiding van de reeds bestaande master Choreografie. Met de master Theatre Practices wil Artez de grenzen tussen verschillende vormen van kunst overschrijden door interdisciplinair onderzoek aan te bieden.

In het tweejarige programma van Theatre Practices worden het kunstonderzoek en de praktijk aan elkaar gekoppeld. Tijdens de opleiding staat het individuele onderzoeksproject van de student centraal. Met de uitbreiding van de master Choreografie hoopt Artez haar studenten het bestaande programma, dat reeds uit de combinatie van onderzoek en praktijk bestaat, in een bredere maatschappelijke context van dans en theater te plaatsen. Artez wil hiermee anticiperen op de behoefte naar onderzoek in de theaterpraktijk.

Bron: Theaterkrant

Lees ook:Pia Douwes in toneelstuk over Maria Callas
Lees ook:Laatste kans om je op te geven voor Fringe Academy
Lees ook:Bianca van der Schoot en Suzan Boogaerdt regisseren ArtEZ-studenten
Lees ook:Leontien Wiering benoemd tot directeur de Theaterschool
Lees ook:Van naakte studenten en cultuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>