Toneelgroep Oostpool viert jubileum met straatfeest

In 2013 bestaat Toneelgroep Oostpool zestig jaar. Dat viert Toneelgroep Oostpool dit najaar door drie activiteiten te organiseren in én met Arnhem. De eerste is op zaterdag 31 augustus:  Club Oostpool Nieuwstraat. Tijdens dit gratis straatfeest wordt niet alleen bij Toneelgroep Oostpool voor deur maar ook op balkons, garageboxen en bij alle horecaondernemers in de Nieuwstraat gedanst, gezongen, gedronken en gewinkeld. 

Diverse optredens van natuurlijk Toneelgroep Oostpool zelf, maar ook  Het Gelders Orkest, Introdans, Coming Soon, PopupKlup, la Garçon, Blush, Hein Werkgaard,  BAS, De Blonde jongens en Tim, Club Voltage, Tape HAIR, Moeremans & Sons en Cinema O nemen de straat over. Dus dans, drink, feest, shop, en club erop los in een theatraal verlichte en aangeklede Nieuwstraat. Na middernacht gaat het gezelschap door in Huis Oostpool met een afterparty georganiseerd door de PopupKlup.

Wie jarig is trakteert en daarom is de toegang tot Club Oostpool Nieuwstraat gratis. Kaarten voor de afterparty zijn wel nodig en zijn te bestellen via deze link.

Meer jubileumactiviteiten 

Naast Club Oostpool Nieuwstraat, worden er in het kader van ons zestig jaar jubileum nog twee voorstellingen gemaakt. In september speelt Toneelgroep Oostpool de locatievoorstelling Post Mortem, rond de herdenkingen van de Slag om Arnhem. Daarna brengt het gezelschap in oktober en november Deze show heet Arnhem, waarin de levensverhalen van Arnhemmers centraal staan.

Bron: Toneelgroep Oostpool

Foto: Wilco Stemerdink

Lees ook:Oostpool neemt Amsterdam over
Lees ook:Druk seizoen voor Oostpool
Lees ook:Documentaire Michiel van Erp gratis voor bezoekers Afterparty
Lees ook:Ruud van Meijel directeur Oostpool
Lees ook:Boom Chicago verhuist naar Rozentheater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>