Bestaan De Vloer Op bedreigd

Anniek-2Als de bezuinigingsplannen van dit kabinet doorgaan, verdwijnt omroep Human en daarmee ook improvisatieprogramma’s De Vloer Op en De Vloer Op Jr. Om dit te voorkomen moet Human een ledenomroep worden. Daarvoor heeft zij 50.000 leden nodig.

De Vloer Op, naar idee van Peter de Baan, roept iedereen op te “investeren in top improvisatie”. Via de website www.investeerindevloerop.nl kunnen mensen voor 12,50 lid worden van Human en zo De Vloer Op redden. Vervolgens wordt er 10 euro op de programmarekening van De Vloer Op gezet. De resterende 2,50 euro wordt besteed aan de ondersteuning door Human van De Vloer Op. Om iedereen een beter idee te geven wat De Vloer Op precies is en doet hebben zij een De Vloer Op Special gemaakt waarin een exclusief kijken achter de gordijnen van het improvisatieprogramma wordt gegeven.

De Vloer Op maakt jaarlijks een serie van 10 programma’s op Nederland 2 en een jaarlijkse serie van 10 jeugdprogramma’s op [email protected]  Hierin krijgen professionele acteurs een situatie voorgelegd door presentator Peter de Baan. Vervolgens wordt de scène compleet geïmproviseerd. Enkele acteurs die in De Vloer Op te zien waren zijn Pierre Bokma, Saskia Temmink, Tjitske Reidinga, Gijs Scholten van Aschat en Stefan de Walle.

Vanaf vrijdag 7 juni nieuwe afleveringen van De Vloer Op iedere vrijdag om 23.15 uur op Nederland 2.

Bekijk hier De Vloer Op Special

Foto: De Vloer Op

Lees ook:Datum nieuwe uitzendingen De Vloer Op bekend
Lees ook:Temmen van de Feeks op televisie
Lees ook:Omstreden Kasimir op televisie!
Lees ook:Pierre Bokma’s Koopman bij NPS
Lees ook:Op Hoop van Zegen uitgezonden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bestaan De Vloer Op bedreigd

  1. Simon Hout

    Jeetje, weer zon icoon van een programma van de buis. En wat kan zoiets nou kosten? een paar acteurs en twee camera’s? heb me meteen aangemeld voor als sponsorlid!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>