Kleine Komedie lanceert app

Sinds 1 mei is De Kleine Komedie App beschikbaar. In deze app is het programma voor theaterseizoen 2013/2014 al te zien, kun je de Laatste Kaarten-functie checken en op de hoogte blijven van bijboekingen en speciale acties. Als de app vandaag nog gedownload wordt en hem vanavond aan de kassa laat zien, krijg je € 5,- korting op een kaartje voor de voorstelling van Stefan Pop.

Volgens de Kleine Komedie denken hun bezoekers vaak ten onrechte dat voorstellingen altijd zijn uitverkocht. Daarom is er in de app naast uitgebreide voorstellingsinformatie een Laatste Kaarten-functie, waar eenvoudig te zien is voor welke voorstellingen nog kaarten te koop zijn. Ook bekijk je in de app video’s van je favoriete cabaretiers, wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van het cabaretnieuws en krijg je bericht bij bijgeboekte voorstellingen of speciale acties.

De app is te downloaden in de iTunes Store of op Google Play: De Kleine Komedie App.

Stefan Pop is een jonge comedian uit de ComedyTrain-stal en een goed voorbeeld van de nieuwe generatie cabaretiers. Zo zond hij zijn laatste voorstelling niet op tv maar via YouTube uit en maakt hij in zijn voorstellingen gebruik van Twitter en Facebook.

Lees ook:Maarten van Roozendaal afgelast
Lees ook:Peper & Zoet Theaterfestival
Lees ook:Release debuutalbum Yentl en de Boer in het Vondelpark Openluchttheater
Lees ook:Ronflonflon nu als podcast
Lees ook:Carré haalt jubileumavond in april in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>