Nieuwe Maas verhuist naar Lloydkwartier

Maas, het nieuwe gezelschap van Siberia, Meekers en Max., verhuist  per 15 juni naar het theater in het Lloydkwartier. Dit theater, waar Onafhankelijk Toneel op dit moment is gehuisvest, krijgt de naam Maaspodium en opent officieel met het premièreweekend van City of Dreams op 27, 28 en 29 september 2013. Maaspodium wordt een plek voor jong publiek, waar voorstellingen van Maas worden gespeeld, maar waar ook plaats is voor gastprogrammering.

Maaspodium wordt de naam van het nieuwe huis van Maas theater en dans. Het wordt een plek voor jong publiek, waar eigen voorstellingen gespeeld worden, maar waar ook plaats is voor gastprogrammering, educatieve activiteiten, ontmoetingen en een drankje in de foyer of op het terras. Maas start in het nieuwe pand met het talentontwikkelingsproject Voor de leeuwen, dat plaatsvindt van woensdag 26 juni t/m zaterdag 29 juni. Vervolgens wordt het officiële openingsweekend georganiseerd rondom City of Dreams in september. Daarna volgt een ingrijpende verbouwing, waarbij onder meer een extra zaal wordt gecreëerd, waardoor meer activiteiten voor een groter publiek kunnen plaatsvinden.

Het Maaspodium opent officieel met het premièreweekend van City of Dreams op 27, 28 en 29 september. De spelers laten het publiek alle ruimtes van het Maaspodium zien. Veranderen, in beweging zijn, in de toekomst kijken, het kan bij City of Dreams. We mixen, recyclen en gebruiken alle ideeën die er zijn en toveren een nieuwe wereld. City of Dreams wordt ontwikkeld door Moniek Merkx in samenwerking met Floris van Delft, Dorien Folkers, Luc van Loo, Arthur Rosenfeld, Jolanda Spoel, Romana Vrede en gespeeld door een groot aantal jonge mensen van de Rotterdamse MBO Theaterschool.

Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek en fantasievol. Maas theater en dans is een nieuw gezelschap van de makers van Siberia, Meekers en Max. onder artistieke leiding van Moniek Merkx. Maas ontwikkelt talent en bouwt aan de toekomst.

 

Lees ook:Maas viert housewarming met Voor de leeuwen#1
Lees ook:Theatergroep Max heet nu Maas
Lees ook:Wunderbaum in Los Angeles
Lees ook:Theaterfestival De Parade terug in Amersfoort
Lees ook:Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)nu als Bellevue Lunchvoorstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>