Speel mee in The New Forest met Wunderbaum

Wunderbaum zoekt inwoners/figuranten voor de nieuwe voorstelling The New Forest – De komst van Xia.The New Forest is een grootschalig project van acteursgroep Wunderbaum, waarbij er vier jaar gebouwd wordt aan een toekomstige samenleving, zowel virtueel als op locatie.

Voor de komende voorstelling The New Forest – De komst van Xia zoekt Wunderbaum enthousiaste mensen die de inwoners van een nieuwe samenleving willen spelen. Op het voormalig station Hofplein bouwt Wunderbaum een nieuw machtscentrum. Hier speelt de voorstelling The New Forest – De komst van Xia. Daarnaast is er een interactief online platform: www.thenewforest.nl, waar alle inwoners geportretteerd worden.

Er is een voorlichtingsavond op woensdag 3 of woensdag 17 april van 19.00-20.00 en er wordt gerepeteerd op maandagavond 29 april, zaterdag 4 mei en donderdag 9 mei (Hemelvaart) De voorstelling speelt in de periode van 13 mei tot en met 30 juni. Het aantal speelbeurten is in overleg.

Het initiatief ligt in handen van Wunderbaum. Coproducenten van de voorstelling zijn de Rotterdamse Schouwburg, het Ro Theater en Operadagen Rotterdam. Maar The New Forest is breder dan een kunstproject. Iedereen kan inwoner worden: De komst van Xia gaat over een samenleving waarin macht opnieuw wordt uitgevonden. Daarom zoeken zij mensen die in de huidige samenleving een machtspositie bekleden.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:The New Forest biedt wonderlijke ideeën voor de toekomst
Lees ook:Theater Rdam maakt eenmalige performance in week tijd
Lees ook:Theater Rotterdam pakt groots uit met BLABLABLA…ACTNOW!
Lees ook:Wunderbaum in Los Angeles
Lees ook:Speel jij mee in nieuwe voorstelling Schwalbe?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>