Amsterdam Fringe lanceert Academy

Het Amsterdam Fringe Festival start de Fringe Academy. Als student krijg je workshops en lectures van gerenommeerde, inspirerende mensen, jonge ondernemers en vakmensen. Daarnaast doe je veel praktijkervaring op door mee te werken binnen het team van het Amsterdam Fringe Festival. 

De culturele sector heeft een aantal zware klappen te verduren en het wordt – met name voor twintigers – steeds moeilijker een positie te verwerven en kennis op te doen. Voor de Fringe is het een win-win situatie te investeren in de Fringe Academy.

Om deel te nemen aan de Fringe Academy moet je leergierig, hulpvaardig en een teamplayer zijn. Het Fringe zoekt studenten tussen de 20 en 30 jaar oud die minimaal 1 dag per week tijd hebben voor de academy in de periode van half april tot en met september. Wat je ervoor terugkrijgt? Natuurlijk veel werkervaring, een certificaat een aanbevelingsbrief bij excellentie en de kans om je netwerk uit te breiden.

Het Amsterdam Fringe Festival is een freelance organisatie met een zeer groot aantal vrijwilligers en stagiaires. Er is grote nadruk op investering in talentvolle en ambitieuze beginnende professionals. De Fringe is ervan overtuigd en ziet het als zijn plicht om niet alleen artiesten, maar ook jonge professionals te voorzien van de nodige instrumenten om de veranderde tijd tegemoet te treden. Het Fringe Festival is een 10-daags festival met 80 verschillende voorstellingen op meer dan 33 verschillende locaties. Jonge makers krijgen hier de kans om zich te presenteren aan publiek en programmeurs, ook van internationale allure.

Geïnteresseerden kunnen tot 22 maart solliciteren. Kijk hier voor meer informatie over de verdere procedure.

Lees ook:Laatste kans om je op te geven voor Fringe Academy
Lees ook:Fringe Academy zoekt nog steeds talent!
Lees ook:Kaartverkoop Fringe Festival gestart
Lees ook:‘Kelder’ wint Amsterdam Fringe Award
Lees ook:Wold Fringe Alliance gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>