Maarten van Roozendaal afgelast

Helaas moeten de voorstellingen van Maarten van Roozendaal op 27 & 28 januari in de Kleine Komedie in Amsterdam worden geannuleerd. Van Roozendaal is ziek en niet in staat om dit weekend De Gemene Deler te spelen. Op dit moment is het niet duidelijk of de voorstelling ingehaald zal worden. Mensen die al kaarten gekocht hebben, kunnen de Kleine Komedie benaderen over de restitutie.

Foto: Govert de Roos

Lees ook:Maarten van Roozendaal ziek
Lees ook:Maarten van Roozendaal overleden
Lees ook:Motregenvariaties komende dagen afgelast
Lees ook:Kleine Komedie lanceert app
Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>