Concertgebouw zoekt jong talent voor West Side Story

In 2013 bestaat Het Concertgebouw 125 jaar. Om dit te vieren vinden in dit jaar allerlei bijzondere concerten en voorstellingen plaats. Het jubileumjaar wordt afgesloten met een bijzonder participatieproject rondom West Side Story. In dit project staat jong talent centraal. In samenwerking met het Nederlands Kamerorkest, het orkest waarmee nauw wordt samenwerkt in West Side Story, nodigt Het Concertgebouw jongeren in de leeftijd 16 tot en met 24 jaar uit om te auditeren voor een rol in de cast of orkest van deze beroemde Broadway klassieker.

Na online en live audities die in het voorjaar van 2013 plaatsvinden, gaat West Side Story met de gekozen cast en orkestleden van start.

Het wordt een intensief traject met coaching door vocal coaches en musici van het Nederlands Kamerorkest, (partij)repetities, een summer academy en diverse masterclasses. Je wordt begeleid door een vooraanstaand artistiek team. Er wordt toegewerkt naar twee spectaculaire eindvoorstellingen op 3 en 4 december 2013 voor een groot publiek in de Grote Zaal van Het Concertgebouw.

Meer informatie: www.westsidestory.concertgebouw.nl

Bron: Concertgebouw.nl

 

Lees ook:Hadewych Minis in het Concertgebouw
Lees ook:Woef Side Story grote winnaar Musical Awards
Lees ook:TGA Forever
Lees ook:Fringe Academy zoekt nog steeds talent!
Lees ook:Laatste kans om je op te geven voor Fringe Academy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>