De Appel wint Den Haag Marketing Promotieprijs

Maandag 23 april heeft Toneelgroep De Appel de Den Haag Marketing Promotieprijs 2011 gewonnen. Uit het juryrapport: ‘Toneelgroep De Appel is een uniek gezelschap en een sterk merk met verrassende voorstellingen die de aandacht weten te trekken. In Den Haag, maar zeker ook daarbuiten. De Appel kwam als eerste gezelschap in Nederland met heuse marathonvoorstellingen en deze zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Toneelgroep De Appel zet daarmee Den Haag als stad van hoogstaande cultuur op de kaart en draagt bij aan het imago van de stad.’

De Den Haag Marketing Promotieprijs is een prijs voor een cultuurinstelling die Den Haag in 2011 positief op de kaart heeft gezet. Een vakjury onder leiding van wethouder Citymarketing Marjolein de Jong had de volgende organisaties/personen genomineerd: Toneelgroep De Appel (categorie Cultuur), Festival Classique (categorie Evenementen & Congressen), ABN AMRO CPC Loop (categorie Sport) en De Ooievaart (categorie Attracties & Excursies). Toneelgroep De Appel won de prijs al eerder in 2004 (tijdens de speelperiode van de eerste theatermarathon Tantalus).

Lees ook:Arie de Mol volgt Aus Greidanus sr. op
Lees ook:Loes Luca genomineerd
Lees ook:Tjitske Reidinga genomineerd
Lees ook:Sanne Vogel genomineerd voor Gouden Kalf
Lees ook:De Appel krijgt OIKOS Publieksprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>