Theater in het museum

In de herfst van 2007, het voorjaar van 2008 en het najaar van 2010 stond Museum Het Valkhof behoorlijk op zijn kop. Theatergroep Kwatta speelde Kwattamuseum of… mag ik jouw ogen even lenen? – een ontregelende voorstelling waarin twee suppoosten het publiek rondleiden door het museum. Al bijna 10.000 mensen bezochten deze succesvolle productie. Voor iedereen die het gemist heeft: Kwattamuseum is in mei en juni opnieuw te zien in Het Valkhof!

Mag ik jouw ogen even lenen?
Wat doe je in het museum? Kijken. Maar waarnaar? Kijk je naar kunst? Naar het prachtige gebouw, de mooie trappen? Naar de mensen? Naar die vrouw die vlak voor je neus uit een doos kruipt? Wat rijdt daar door de gang? Een wielrenner? In het museum is zoveel te zien dat je ogen te kort komt. Zeker als Kwatta er theater maakt.

Meer informatie: www.kwatta.info of www.museumhetvalkhof.nl

Lees ook:Start kaartverkoop nieuwe familievoorstelling Ro Theater
Lees ook:‘Theater na Tomaat’ goed bezocht
Lees ook:Medea in het museum
Lees ook:Ro Theater weer geslaagd met wonderschoon sprookje
Lees ook:Jan Jaap van der Wal als gids in Fries Museum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Theater in het museum

  1. silver price

    Mag ik jouw ogen even lenen? Wat doe je in het museum? Kijken. Maar waarnaar? Kijk je naar kunst? Naar het prachtige gebouw, de mooie trappen? Naar de mensen? Naar die vrouw die vlak voor je neus uit een doos kruipt? Wat rijdt daar door de gang? Een wielrenner? In het museum is zoveel te zien dat je ogen te kort komt. Zeker als Kwatta er theater maakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>