Boris van de Ham als de 200ste gastacteur

Boris van der Ham heeft op zondag 13 november 2011 de eer om, in Theater aan het Spui in Den Haag, als tweehonderdste gastacteur mee te spelen met toneelgezelschap Nachtgasten. Nachtgasten is de nieuwe hit in de theaterwereld. Wat begon als een avond met een paar bevriende acteurs, groeide in no time uit tot een platform waar de grootste namen van het toneel in de rij voor staan om mee te doen. Van Bram van der Vlugt tot Jaap Spijkers en van Katja Schuurman tot Anneke Blok, allemaal trokken ze bevend de stoute schoenen aan. Nachtgasten zijn geen Lama’s en gaan verder dan De vloer op. Acteurs krijgen een verhaal, een geheim, een mobiele telefoon en twee uur de tijd. Nachtgasten is een improvisatievoorstelling op het hoogste niveau! Boris van der Ham wordt bijgestaan door acteurs Esther Scheldwacht, John Buijsman en Yorick Zwart.

Meer informatie: www.wallisfinkers.nl

 

Lees ook:Bestaan De Vloer Op bedreigd
Lees ook:In 10 minuten beroemd
Lees ook:Verleidingsspel tot de dood
Lees ook:Lekker belangrijk!
Lees ook:Gijzeling in parktheater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>