Virginia Woolf langer in Delamar te zien

Het bekroonde toneelstuk Wie is er bang voor Virginia Woolf? met Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen in de hoofdrollen, blijft langer in het DeLaMar Theater staan. De speelperiode van de klassieker van Edward Albee is wegens succes verlengd tot en met 29 oktober 2011. De voorstelling was eerder in 2007 te zien en werd bekroond met de Toneel Publieksprijs. Wie is er bang voor Virginia Woolf? wordt gespeeld door Olga Zuiderhoek, Porgy Franssen, Eline ten Camp en Ruben Brinkman, in regie van Gerardjan Rijnders.

Foto: Ben van Duin

Lees ook:Will van KralingenĀ“s wankele evenwicht
Lees ook:Wie is er bang voor Virginia Woolf?
Lees ook:Nederlands Theater Festival dit jaar on tour
Lees ook:Johan Simons regisseert voor Bellevue
Lees ook:Shakespeare-trilogie afgelast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>